Rubrik här

Jag vet inte hur många av er som läser detta som känner till koreansk hudvård sedan tidigare, troligtvis gör många av er det eftersom ni har hittat hit. När mitt intresse väcktes för K-beauty 2014 började jag leta runt på nätet efter att köpa produkter i Sverige. Den enda webshoppen som jag hittade i Sverige var bonnybonny.se som startades 2014 och som var den första webshoppen att fokusera på koreanska produkter i Sverige. Innan jag åkte till Korea 2015 blev det flera beställningar från bonnybonny.se. Fantastisk service, snabb leverans och med en personlig hälsning på deras visitkort. Deras märken är Missha, It`s Skin och The Face Shop, vilket är stora och kända märken. Titta gärna in på deras sida.

Inför resan till Korea 2015 började jag läsa artiklar om koreansk hudvård, om det omtalade 10 stegs-programmet som för många koreanska kvinnor hör till den vanliga hudvårdrutinen både morgon och kväll. De senaste åren har ryktet om K-beauty spridit sig lavinartat över hela världen. I USA har Sokoglam och PeachandLily varit ledande med att introducera k-beauty till amerikanska kvinnor och män. Läs mer om detta här Vanity Fair. Jag hämtar ofta inspiration och uppdateringar från sokoglam`s theklog.