Hej hopp.

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men ni som följer mig på instagram vet att jag nyligen varit i Pesaro, Italien. Det ingick inte riktigt i semesterplanerna att åka till Italien i år, men efter midsommarhelgen såg långtidsprognosen bedrövlig ut (dock blev ju vädret bättre än förväntat här hemma;-)) och jag skulle vara ledig med barnen och min make skulle jobba ytterligare två veckor innan det var dags för semester. Så 28 juli åkte jag och mina tre barn från Landvetter via Hamburg och Prag till Bologna där vi blev hämtade på flygplatsen och åkte vidare till Pesaro där vi överraskade våra vänners barn som inte visste om att vi skulle komma. Kul! Vi har haft det fantastiskt härligt med sol, bad, god mat, lek och härligt häng. Stort tack J och J att vi fick komma!

Eftersom vi bestämde oss för att resa med kort varsel blev det så att vi reste med enbart handbagage. Min makes kommentar var då: ” nu kan du inte ta med dig alla dina hudvårdsgrejer!” Så hur gjorde jag och vilka produkter blev “the chosen ones”? Jag köpte ett superbra resekit med 2 små behållare, en behållare med spraytopp och 2 mindre burkar på Lindex för 59:- och dessa produkter blev det:

Low pH Good Morning Gel från COSRX

Fresh One Step Facial Essence från HYGGEE

Rich Moist Soothing Cream från dearKlairs

Moistfull Collagen Eye Cream från Etude House

Pure Block Natural Sun Cream från A`pieu

“All in one” Fresh One Step Facail Essence från HYGGEE är verkligen en fantastisk produkt och passar min hud perfekt när det är varmt och milt väder. Finns att köpa här i Sverige hos glowid.se. Eftersom den innehåller både toner, essence och serum passade det perfekt att ha med den när jag behövde begränsa antal hudvårdsprodukter;-)

Dagtid räckte det helt och hållet efter rengöring med Fresh One Step Facial Essence, ögonkräm och solkräm. Kvällstid använde jag Rich Moist Soothing Cream för att lugna huden och tillföra extra fukt efter en lång dag i solen.

Efter en vecka var det dags att åka hem. Vi har samlat många nya sommarminnen och är så tacksamma för dessa dagar ihop med våra dyrbara vänner.

Vi tackar Italien för denna gång och ser fram emot många flera resor till detta underbara land.

ARRIVEDERCI!