Trevlig söndagskväll på er!

Vi kom hem igår kväll efter en härlig sportlovsvecka i Björnrike. Skidor från morgon till kväll, sol nästan hela veckan och det mest dyrbara av allt, att umgås tillsammans hela dagarna.

Utsikten från vår stuga.

Underbart väder.

När jag ska åka på semester eller vara borta några dagar tar jag sällan med några nya hudvårdsprodukter att testa och det finns olika anledningar till det. Dels tar det onödigt med plats i resväska, sedan vill jag vara säker på att min hud mår bra under tiden jag är iväg och väljer då produkter som jag vet fungerar bra och litar på.

Hudvårdsprodukterna som fick följa med till fjällen är produkter jag använder dagligen och som jag har bloggat om tidigare, men jag vill ändå lyfta denna härliga kombo igen från varumärket the Skin House som jag tycker håller hög klass och fungerar utmärkt på min vintertorra hud (kombinerad hudtyp).

Så söndagens tips på hudvårdsprodukter får bli Marine Active Serum och Marine Active Cream där hyaluronsyra är en av huvudingredienserna. Ett tunt lager med Marine Active Serum innan krämen från samma serie och huden håller sig återfuktad hela dagen.

Kram J