Idag hade min äldste tidig bortamatch med sitt innebandylag och vi skulle upp i ottan och vi var alla mycket tacksamma över att vi gick över till vintertid just i natt. En extra timma på morgonen gör verkligen mycket.

Efter matchen handlade vi pumpor och stannade till hos Saigon Food för lite påfyllning av kimchi och koreansk sojasås. Dagens lunch blev nämligen kimchi mandu! Så fantastiskt gott och lätt att göra om du som jag använder färdiga gyoza-rundlar. Hela familjen t o m min snart blivande 5-åring hjälpte till.

Dagens morgonrutin vad gäller hudvårdsprodukter:

Efter gårdagskvällens fantastiska masker, Daily Wonders’ What Happened Last Night Revitalizing Mask från Leaders, hydrogel ögonmasker från Secret Key och eyeNlip samt Freshly Juiced Vitamin E Mask från Klairs fick huden sig en riktig närings- och fuktboost. Morgonrutinen blev därför en lättare variant med två lager av T.E.N Mineral Treatment Essence från Cremorlab efter IUNIK’s Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner. Läs mer om essencen och tonern här och här. Detta följdes av min trogne följeslagare Moistfull Collagen Eye Cream från Etudehouse och Green Snail Intensive Emulsion från Skin Watchers. Som basmakeup blev det som vanligt FACE 2 CHANGE Volume Fit Strobing Pumping Foundation SPF50+ / PA++ från Holika Holika.

What Happended Last Night Revitalizing Mask är verkligen dränkt i serum, formen och storleken på sheetmasken passar mycket bra och den sitter stadigt på under de 15 minuter jag använder den. Sedan “klappar” jag in resten av produkten i huden och hudtonen ser faktiskt jämnare ut med massor av lyster. Det är inte ofta jag ser så tydligt resultat av en sheetmask. Den fina lystern håller i sig även dagen efter så tummar och tår upp för denna sheetmask. Ett annat hett tips är att använda dubbla masker för maximal effekt, till exempel hydrogel ögonmasker under sheetmasken.

Önskar er en fortsatt härlig söndag!

//J