Hej hopp!

Som rubriken säger blir det inte mycket tid för bloggandet nu när det är sommar. Det känns sunt och bra att låta bloggen vara lite vilande när det är semester och barnen har sommarlov. Så var det sagt ifall att några undrar varför bloggen inte uppdateras lika ofta. Även om det inte postas lika många inlägg här på bloggen så händer det nya saker vad gäller koreansk hudvård och lilla mig titt som tätt.

Innan helgen hade jag glädjen av att träffa Kent och Meeree från företaget Korean Fox Cosmetics, som precis har öppnat webbutiken tokkitokki.se! Det var roligt att sitta ner och prata om koreansk hudvård generellt, om tokkitokki.se och om K-beauty vågen som sköljer in över Skandinavien och Europa. Jag kommer att skriva ett inlägg om vårt möte lite längre fram, men kolla gärna in deras fina webbutik. Där hittar du varumärken som Missha, Holika Holika, Neogen Dermalogy (som är en storfavorit hos mig), Pure Heals, COC och Belleza Castillo. Pure Heals, COC och Belleza Castillo är relativt okända märken för mig och det ska bli roligt att bekanta sig mer med dem.

Jag har ju redan kontakt med några företag både i Sverige, Norge och Korea och i slutet på sommaren kommer jag att träffa några företag i Stockholm vilket är oerhört kul. Jag hade inte riktigt räknat med ett sådan respons när jag skrev mitt första inlägg om koreansk hudvård i slutet på april. Fantastiskt roligt att få utveckla ett intresse som jag mer eller mindre har hållit för mig själv.

Igår hade vi en heldag i Varberg ihop med några underbara vänner. Vädret var kanon och det blev strandhäng i Apelviken (artikel publicerat i ELLE) på dagen och kvällshäng inne i Varberg. En riktig härlig sommardag som vi kommer att minnas länge!


Vi tog en rejäl sovmorgon idag och vår minsta som vanligtvis är den som vaknar först, gav sig till känna närmare lunchdags. Jag hade tänkt posta min morgonrutin, men här kommer min “lunch hudvårdsrutin” istället 😉

banila.co–  Clean it Zero ca. 185 sek hos w2beauty.com

Neogen-  Real Fresh Green Tea Cleansing Stick ca. 205 sek hos w2beauty.com

Klairs-  Supple Preparation Facial Toner 309 sek hos glowid.se och skincity.se

HIDDENCOS-   Revital Amplue Latte Mask ca. 35 sek hos forever21.com

Klairs-  Freshly Juiced Vitamin C Serum ca. 193 sek hos w2beauty.com

SKINFOOD-  Royal Honey Essential Eye Cream ca. 145 sek hos jolse.com

SKINFOOD–  Royal Honey Essential Queen’s Cream ca. 167 sek hos jolse.com

Missha-  all-around Safe Block Essence Sun SPF 45/PA+++ ca. 84 sek hos jolse.com

 

Önskar er alla en fortsatt fin fin söndagskväll.