Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/a/5/k-beautybyjinhee.com/httpd.www/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 123 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/a/5/k-beautybyjinhee.com/httpd.www/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 81 Seoul 9/11 Hongdae, Stylenanda, 3CE etc…. | K-Beauty By JinHee

Seoul 9/11 Hongdae, Stylenanda, 3CE etc….

Hej hej

Eftersom det inte blev lika mycket bloggande som jag hade tänkt när jag var på plats i Seoul, så kommer några inlägg från resan i efterhand för er som är intresserade;-).

Efter incheckning på hotellet och lite mat i magen spenderade vi resten av eftermiddagen med att utforska Hongdae. Hongdae är en stadsdel som präglas av k-pop, indie musik, gatukonst, gallerier, caféer och butiker. Området är uppkallat efter Hongik Universitet (Hongik Daehakgyo), som är ett av de mest prestigefyllda konstuniversiteten i Korea. Hongdae känns mer som en småstad mitt i storstan med många trånga gränder och man märker inte av storstadspulsen på samma sätt.

Som på alla andra ställen runt om i Seoul så finns hudvårds- och kosmetikvarumärken precis överallt i Hongdae.

Ett tips från mig är att titta förbi Stylenandas flagship store i Hongdae. Här hittar man även 3CE på första våningen och supersnygga kläder på övervåningen.

Utsikten från vårt hotellrum.

2018-12-28T11:12:52+00:00

Lämna en kommentar