… och min minimalistiska sommarhudvårdsrutin.

Jag tänkte dela med mig av vilka produkter som jag har använt under dessa härliga, varma och soliga sommarmånader.

Efter rengöring (har nästan enbart använt mig av vattenbaserad rengöring eftersom jag nästan inte har använt smink under sommaren) så, tada! Låt mig presentera min fantastiska koreanska 3-stegs rutin! Fresh One Step Facial Essence, Moistfull Collagen Eye Cream och Pure Block Aqua Sun Gel. Less is more helt enkelt.

En storfavorit även denna sommaren är HYGGEE’s Fresh One Step Facial Essence. Toner, essence och serum i en och samma produkt. Ger rikligt med näring och fukt och ger huden en riktigt fin lyster. Läs gärna mina tidigare inlägg och recensioner om denna härliga produkt här och här. I Sverige finns varumärket HYGGEE hos Glowid.se.

Ögonkrämen som jag alltid återkommer till är Moistfull Collagen Eye Cream från Etude House. En prisvärd och otroligt dryg ögonkräm som ger rikligt med fukt och ett fint resultat. Den är en av Etude House’s bästsäljande produkter och rekommenderas av bla Sokoglam.com. Läs mer om ögonkrämen här. Jag köper den hos jolse.com.

Tredje och sista steget i min sommarhudvårdsrutin – solkräm! Pure Block Aqua Sun Gel SPF 50+ PA+++ från A’pieu är en annan favorit som jag återkommer till. Läs min recension av den här.

Det var det hela! Jag har gått helt på säkra kort denna sommaren och inte testat några nya produkter, och min hud har mått och mår alldeles prima. Erkänner dock att jag har använt en och annan sheetmask under sommaren men annars är det dessa tre produkter som jag troget har använt mig av.

Önskar er en fortsatt mysig kväll.

//J

2018-08-15T22:42:06+00:00