Lördag och strålande sol!

Här hemma startade vi dagen med att min äldste åkte för att spela klubbmästerskap i innebandy och min mellersta åkte in till stan för några timmars repetition med barnkören på GöteborgsOperan. I slutet av maj är det nämligen skandinavisk premiär för Monstret i Labyrinten av Jonathan Dove och där medverkar både barn-, ungdoms- och vuxenkör från operan. Ser verkligen fram emot detta.

Min minsta är ju den ni ser mest av om ni följer mig på instagram, det beror mestadels på att hon fortfarande gärna ställer upp på bild vilket de stora inte gärna gör.

Senare under eftermiddagen var jag ute och åkte rullskidor och jag fick sällskap av min äldste som åkte med på inlines. Jag har precis börjat med rullskidor. Tänkte det var dags att försöka att testa något nytt ;-). Det känns som att det är mycket teknik som gäller när det kommer till rullskidor, men för varje gång jag har varit ute och kört har det känns bättre och bättre och det är så roligt!

Tillbaka till Leaders Cosmetics och som titeln på inlägget redan har avslöjat så är nyheter från Leaders Cosmetics snart tillgängliga i Sverige! Jag är ett stort fan av detta varumärke och tycker att både deras 7 Wonders serie och Daily Wonders håller mycket hög kvalitet. Har du inte testat en sheetmask från Leaders än så rekommenderar jag dessa sheetmasker på det varmaste. De finns hos bland andra ahlens.se, lyko.seskinid.se, sheethappens.se och hos finino.se.  Om du vill läsa mer om några av maskerna så har jag recenserat några av dem här och här. Nora Morander på finino.se är distributör för varumärket i Sverige och jag har fått hemskickat några produkter för test redan nu.

Labotica serien består av fyra sheetmasker. Sheetmaskerna är tillverkade av ekologiskt tencel. Gemensamt för Labotica Skin Soft Maskerna är att de innehåller naturliga fermenterade ingredienser av grönt te, honung, ris och bambu.

Pris : 55 sek.

Green Tea Skin Soft Mask

Green Tea Skin Soft Mask ska ha en lugnande effekt och bidrar till att ge huden en god balans. Naturligt fermenterat grönt te är en super antioxidant med antiinflammatorisk effekt som lugnar huden. Den är rik på A-, C- och E-vitamin. Ingredienslista finns här.

Honey Skin Soft Mask

Honey Skin Soft Mask ska bira till att stärka hudens elasticitet och ge huden rikligt med näring. Den innehåller honung som har en lugnande effekt på huden och är rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler. Ingredienslistan finns här.

Rice Skin Soft Mask

Rice Skin Soft Mask ska ha en uppljusande effekt på huden och bidra till en jämnare hudton. Naturligt fermenterat risextrakt hjälper till att reducera hyperpigmentering och påverkar hudens cellförnyelse genom att ta bort döda hudceller. Ingredienslista finns här.

Bamboo Skin Soft Mask

Bamboo Skin Soft Mask ska bidra till en jämnare hudton samt återfukta huden på djupet. Naturligt fermenterat bambuextrakt ska ha en uppiggande effekt på huden. Bambu är även bakteriedödande vilket är väldigt bra för alla hudtyper men speciellt för de med acneproblem. Ingredienslista finns här.

 

Andra nyheter: Essential Wonders serien som består av handmask, fotmask och hårmask

Talk to the hand!- Moisturizing Hand Mask

Put your feet up!- Nourishing Foot Mask

Good Hair don’t care! – Shine Hair Mask

Pris: 95 sek.

Nyheterna från Leaders Cosmetics kommer att lanseras under sommaren.

Kram J