Idag vaknade vi upp till riktigt vinterväder och -15 grader! Vilken härlig start på veckan med strålande sol och blå himmel. Lycka!

I detta inlägget tänkte jag skriva lite om två produkter som jag fick hemskickade för test av Colorsvibe. Hos Colorsvibe hittar du varumärken som Doll Face, Jordana, Milani, Proclé och Models Own. Londonbaserade Models Own har lanserat en kollektion inspirerad av cushion-trenden från Korea, K-Kushion. Alla produkter är flytande och har en cushion-applikator. I Sverige finns dessa produkter hos lyko.se och just nu är det 20% rabatt på K-Kushion kollektionen.

Den första produkten jag har testat är K-Kushion Blusher Bouncy 19. Det krävs endast en liten dutt och då menar jag verkligen en liten dutt av denna på varje kind för att skapa en naturlig look. Jag klämmer lätt fram lite färg på tuben och trycker sedan applikatorn lätt mot kinden, sedan fördelar jag produkten med hjälp av fingrarna, vilket jag tycker ger ett bättre resultat än att fördela produkten med applikatorn. Alternativt så kan man applicera produkten på fingret för att sedan fördela produkten på kinden om det känns lättare. Rougen fäster super bra och ger ett långvarigt resultat utan att kladda.

Den andra produkten jag har testat från Models Own’s K-Kushion serie är K-Kushion Glow Cheerful Coral 06, som är en highlighter i cushion-format på tub! Jag har dock mest använt denna som rouge på samma sätt som beskrivet ovan av Blusher Bouncy 19. Den ger ett lätt rosa och diskret skimmer. Det krävs en väldigt liten mängd för att det ska bli snyggt, så produkterna räcker länge.

Finns hos LYKO.se för 111:- (20ml)