LJH tea tree soothing mask

Ni som följer mig via instagram vet att att jag nyligen fått hem några produkter från LJH och HYGGEE från svenska GLOWiD.se för test. Jag har tidigare beställt varor från GLOWiD och vill ge dem beröm för mycket god service. Jag hade leveransen hemma dagen efter jag gjorde beställningen Det är också extra trevligt att de är så generösa med samples.


Har varit så nyfiken på LJH (Leejiham cosmetics) så det ska bli roligt att äntligen få testa några av dessa produkter. Lite kort om varumärket LJH. LJH var först i Korea att lansera en “cosmeceuticals” hudvårdsserie, vilket innebär att produkterna innehåller biologiska aktiva ingredienser. LJH`s produkter innehåller milda ingredienser samtidigt som de är högkoncentrerade för att kunna ge ett effektivt resultat. Deras produkter ska passa allt från mycket känslig hud, ojämn hudton till acnebenägen hud.

Eftersom det har varit en vecka med kyligt väder igen (kom nu kära vår!) har min hy varit torrare än vanligt. Jag brukar ofta att “fuktbomba” huden med sheetmasks som ska tillföra extra fukt när det är kallt och kyligt väder ute. Som första testprodukt valde jag LJH Tea Tree Soothing Mask. Som namnet säger innehåller den teträdolja och centella. Centella (gotu kola) är en ört som har använts som en medicinsk ört i Kina och Indien. Den anses ha en anti-agingeffekt då den ska bidra till att öka cirkulationen vilket i sin tur ska stärka bindväven och elasticiteten i huden. Den ska även bidra till att återuppbygga och reparera skadad hud. Låter ju lovande;-)LJH Tea Tree Soothing Mask är inriktad på att lugna irriterad och orolig hud

Efter rengöring och toner är det dags för ansiktsmasken ( är det första gång du testar en sheetmask håller du säkert inte med, då det kan känns lite ovant och krångligt att lägga en sheetmask rätt, att få den slät och undvika att få masken över ögon och mun. Det blir lättare nästa gång, jag lovar.) Jag har testat många sheetmasks/arkmasker de senaste fyra åren, men denna är faktiskt en av de bättre när det kommer till hur väl den sitter och hur lätt den är att få slät. Det står på beskrivningen att den ska verka i 10-20 minuter, jag hade den på i ca 25-30 min eftersom jag tittade på tv under tiden och glömde bort tiden. Den har en väldigt mild doft. Den ger en behaglig och svalkande känsla. Efter att jag har avlägsnat masken, klappar jag in resterande serum i huden. Huden känns mjuk och återfuktad. Jag tycker även att huden ser jämn och fräsch ut. Fortsätter vidare med ögonkräm och ansiktskräm.

Så kan jag rekommendera LJH`s Tea Tree Soothing Mask? Ett stort rungande JA! En riktig “fuktbomb”, masken är lätt att applicera och sitter bra. Jag gillar att den doftar nästintill ingenting, jag tycker om den svalkande effekten som håller i sig under hela tiden jag har masken på. Huden känns rejält återfuktad utan att kännas kladdig. Tycker även att den ger lyster och huden känns jämn och slät. Tummen upp helt enkelt!

Finns att köpa hos GLOWiD.se för 49:-

Önskar alla en riktigt skön fredag.

(Jag har mottagit produkten för test men detta är min egen och ärliga åsikt om produkten.)

 

2018-05-03T09:02:56+02:00

Lämna en kommentar

Till toppen