God söndag på er!

Veckodagarna susar som vanligt förbi och plötsligt är det helg igen. I veckan hade jag glädjen av att träffa finino.se Nora på en frukost på mysiga Hotel Pigalle. Jättetrevligt att bara få umgås och prata lite samt höra om nya spännande projekt som är på gång.

Påfyllning av härliga sheetmasker från Leaders och Mitomo. Kolla in den snygga necessären!

Veckans makeup tips är mina två favoritmaskaror från Etude House och Holika Holika.

Jag, som många andra östasiater har korta ögonfransar och kan uppleva det svårt att hitta en riktig bra mascara. (Någon av er kanske känner igen er;-))Det som är bra m Curl FIX är bland annat själva borsten, och som ni ser på bilden är den kort och böjd och den ena sidan är tätare än den andra, vilket gör det lätt att applicera snyggt. Den är vattenfast och då menar jag ”sitter som berget” fast och håller hela dagen. Den har en snabbtorkande formula vilket jag också tycker är positivt. Den enda nackdelen med denna mascaran är att man måste ha überbra eyemakeup remover annars får man dras med mascaran 24/7;-)

En annan favorit som alltid finns i min sminkväska är Magic Pole 2 x 04 Long Curl (Waterproof) Mascara från Holika Holika. Den lilla “bollen” längst fram på borsten hjälper till att separera fransarna och slutresultatet är mycket bra enligt mig. Till skillnad från Fix Curl är denna lätt att ta bort med hjälp av en vanlig eyemakeup remover.

Kram J