*Inlägget sker i samarbete med eleven.se och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina åsikter eller värderingar gällande produkterna. Dessa kommer alltid att förbli personliga och kan inte bli köpta.

Hej hej.

Dags för en hel vecka med spännande recensioner i samarbete med eleven.se på bloggen.

Eleven finns i Sverige, Finland och Norge och är en av Nordens ledande skönhetsbutiker online. Eleven är auktoriserad återförsäljare av skönhetsprodukter inom makeup, parfym, hudvård och hårvård och erbjuder alltid fri frakt och snabb leverans eftersom de skickar din beställning inom 24 timmar på vardagar (gäller expressleveranser). Eleven har även två fysiska butiker i Örebro och Uppsala.

Deras sortiment inom koreansk hudvård bara växer och hos Eleven hittar du varumärken som till exempel, Benton, Blithe, Berrisom, Bonair, Holika Holika, It’s skin, J.One, Missha, Mizon, The Skin House m.fl. Kolla in deras sortiment r.

Jag fick förfrågan av Linn på eleven.se om jag skulle vilja testa några produkter från bland andra innovativa J.One och mitt nya favorit varumärke Bonair.

Paketet från eleven.se innehöll dessa produkter:

J.ONE Hana Cream

Bonair Blue Smoother Velvet Cream

G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel

G9SKIN Milk Bomb Mask Pure

PACKage Monthly New Feet Foot

PACKage Melt Me Softly Mask

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink

Recensioner av J.ONE Hana Cream, Blue Smoother Velvet Cream från Bonair, Grapefruit Vita Peeling Gel från G9SKIN och Skin79’s Super+ Beblesh Balm kommer att publiceras på bloggen fortlöpande under denna veckan.

Av de olika maskerna valde jag att testa Skin79’s Pore Bubble Cleansing Mask och G9SKIN Milk Bomb Mask Pure och här är mina recensioner av dem.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Pore Bubble Cleansing Mask är precis som namnet beskiver en bubbelmask och enligt produktbeskrivningen ska ha den ha en djuprengörande effekt och passar extra bra för fet hud. Den innehåller bl.a mjölkproteinextrakt som hjälper till att återfukta huden och stimulerar kollagensyntesen. Andra stjärningredienser är aminosyror, extrakter från centella asiatica, kamomill, pepparmint, grönt te, echinacea och ödleblad.

Enligt anvisningarna på paketet ska man “gnugga” förpackningen lite innan man öppnar den så att innehållet blandas ordentligt. Själva sheetmasken har en tät struktur och är svart. Den är lätt att applicera på ansiktet och bubblorna framträder nästan direkt. Till skillnad från andra sheetmasker har den ingen svalkande effekt men är väldigt behaglig ändå. Jag ställer timern på 10 minuter. Redan efter 2-3 minuter både känner jag och ser att det börjar bubbla ordentligt vilket faktiskt känns väldigt skönt. Efter 6 minuter bubblar det för fullt och jag väljer att ta av masken och sköljer rent ansiktet med ljummet vatten. Huden känns uppfriskad och har lite extra lyster. Vanligtvis använder jag sheetmasker till kvällen men eftersom jag testade denna under en helg så blev det att jag testade den på morgonen efter dubbelrengöring och toner. Jag fortsatte sedan med mina övriga produkter och makeup. Jag upplevde att masken gav bra med fukt och huden hade extra fin lyster och glow den dagen.

Pris: 55 sek

G9SKIN Milk Bomb Mask Pure

G9SKIN Milk Bomb Mask, Pure är en sheet mask full av äkta mjölksyra och mjölkproteinextrakt som ska ge huden en riktig fuktboost. Ansiktsmasken skiljer sig från många andra sheetmasker med sin täta mikrofiberstruktur och påminner mig om too cool for school’s Egg Cream Mask. Enligt produktbeskrivningen är masken väldigt skonsam och kan användas dagligen.

Masken har en vit och tjock konsistens. Den har en mild och behaglig doft. Passformen är suverän och masken sitter perfekt under de 20 minuterna jag har den på. Känslan direkt efteråt är att huden får massor av fukt, men morgonen efter varken känner jag eller ser någon skillnad på huden.

Pris: 25 sek.

Imorgon kommer recensionen av Blue Smoother Velvet Cream från Bonair så håll utkik på bloggen.

//J