Hurra för bloggen som fyller 1 år denna månaden!

När jag började intressera mig för koreansk hudvård i 2014 förstod jag ganska snabbt att det bara var en tidsfråga innan K-beauty vågen skulle svepa in över Sverige och Europa. I USA hade sokoglam.com och peachandlily.com redan börjat erövra den amerikanska hudvårds- och kosmetikbranschen.

Efter att ha gått över till nästan enbart koreanska hudvårdsprodukter under 2014, började jag undersöka vilka möjligheter det fanns för att börja importera produkter till Sverige. Då fanns det bara ett enda företag som sålde koreanska hudvårdsprodukter i Sverige, MEN det var helt enkelt inte läge att dra igång något större projekt eftersom jag precis skulle påbörja min magisterexamen samtidigt som jag var föräldraledig med min yngsta som skulle fylla 1 år. I början av 2017 var Sverige och övriga Europa äntligen redo för K-beauty och under våren 2017 lanserades flera svenska företag och webbutiker med inriktning på koreansk hudvård.

Från de största modetidningarna till kvällstidningarna och inslag i olika tv-program till att vara ”bästa produkten just nu” hos många av samhällets influencers. Ja alla pratade mer eller mindre om K-beauty under 2017 och för mig var det helt enkelt läge att börja dela med mig av alla spännande produkter som jag använt mig av de senaste åren. I april 2017 var www.k-beautybyjinhee.com ett faktum.

April 2018, och det är nu 1 år sedan jag postade mitt första inlägg på bloggen! Inte kunde jag ana att det skulle bli en sådan fantastisk respons bara några veckor efter att jag publicerade mitt första trevande inlägg på bloggen och mina första bilder på instagram. Det kändes lite läskigt men samtidigt så spännande och roligt. Att starta en blogg var långt utanför min komfortzon, men när jag tittar tillbaka på året som gått sedan jag startade bloggen känner jag mig glad, stolt och tacksam över att jag vågade göra något nytt och börja dela med mig av ett intresse som har funnits sedan tonåren.

Bloggen har öppnat många nya dörrar vilket har inneburit nya bekantskaper, nya vänner, härliga samarbeten med flera företag och distributörer både i Sverige och utomlands, möjlighet att testa produkter från företag som glowid.se, skinid.se, finino.se, amlabeauty.com, sheethappens.se, ipudacosmetics.se, tokkitokki.se, bonnybonny.se, oriko.no, soel.no, skinwatchers.net och unikcos.com.

Jag har kunnat utveckla mitt stora intresse för hudvård och även mitt skrivande, fått en större kunskap om hudvård och mängder av nya produkter, men framförallt har koreansk hudvård blivit min allra starkaste kontakt med mitt födelseland. Så tack till dig som följer mig, som tycker om mina bilder på instagram, som klickar in dig här och som har läst och läser min blogg. Från djupet av mitt hjärta, TACK!

1 års dagen måste självklart firas och vad passar bättre än att fira med en GIVEAWAY! Nu har du möjligheten att bli en riktig K-beauty nörd 😉 då 8 personer har möjligheten att få ett hårband med kattöron hemskickat “K-beauty style” från finino.se.

“Mjukt hårband med kattöron för sminkborttagning & ansiktsvård som underlättar din hudvårdsrutin och gör den roligare. Passar lika bra när du tvättar bort smink eller njuter av en ansiktsmask. Alla hårband är handsydda och är därför unika”.

För att ta del av denna GIVEAWAY: OBS: Avslutad GIVEAWAY, vinnarna har fått meddelande via mejl.

[recaptcha]

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Vinnarna tillkännages onsdag 2 maj.

Önskar er en fortsatt härlig kväll.

Kram J