Hej och gott nytt år.

Hoppas ni har haft fina dagar med vänner och familj under jul och nyårshelgen. Jag känner mig så tacksam för både jul och nyårshelgen som vi har spenderat med våra vänner. Så avslappnat och lugnt med mycket skratt och glädje men också djupa samtal om livets “ups and downs”. Jag känner jag mig iallafall inspirerad och redo för en ny termin med allt vad det innebär. Jag kommer fortsätta skriva om hudvård men också lite mer vardagsinlägg.

Första inlägget för i år får bli på några “beauty empties”. Min blogg går till stor del ut på att testa och försöka skriva noggranna recensioner av olika produkter. En förmån jag har är att ha möjligheten att få testa många olika skönhetsprodukter vilket innebär att det ofta dröjer ganska länge innan jag gör helt slut på produkterna (och att koreanska produkter ofta kommer i stora förpackningar).

Klairs – Supple Preparation Facial Toner

Denna toner var en av de första produkterna jag testade från varumärket Klairs. Eftersom produkten redan var så omskriven och “hypad” hade jag enorma förväntningar innan jag började använda den och den infriade verkligen mina förväntningar! Jag har testat andra toners men har hela tiden återvänt till Supple Preparation Facial Toner. Kommer jag köpa den igen? Det finns redan en ny på plats, dock har den fått konkurrens. Vilken toner som har seglat upp och konkurrerar om platsen som bästa toner enligt mig kommer snart presenteras på bloggen ;-).

Klairs - Supple Preparation Facial Toner

Hyggee – Fresh One Step Facial Essence

HYGGEE’s produkter är innovativa i den bemärkelse att de har satt samman toner, essens och serum i en och samma produkt. MST står för Minimum Skincare Technology, alltså en ”allt i ett formel”-produkt där tanken är att bidra till att förenkla hudvårdsrutinen och samtidigt ge ett lika bra resultat som när man använder toner, essens och serum var för sig. Under våren och sommaren har denna ingått i min dagliga morgonrutin och passar min hud perfekt! Kommer jag att köpa igen? Japp, finns redan en ny på plats i mitt badrumsskåp! Läs mer om produkten här.

Hyggee - Fresh One Step Facial Essence

Klairs –  Rich Moist Foaming Cleanser

Från produktbeskrivningen hos klairs.se: “Denna skumrengöring tar bort orenheter och porer på djupet samtidigt som den återfuktar huden. Detta är en allergivänlig tvätt som innehåller hyaluronsyra som bekämpar rynkor samt ceramid 3 och olivolja som hjälper till att bygga upp hudens skyddsbarriär.” Ingredienslista finns här.

Klairs - Rich Moist Foaming Cleanser

Skumrengöringen från Klairs har varit en av de produkter jag har använt allra mest när det kommer till vattenbaserad rengöring, men konstigt nog har jag inte recenserat produkten på bloggen. Ni som följer mig på instagram har nog sett att den ofta har varit med när jag har postat inlägg om vilka produkter som ingår i mina hudvårdsrutiner. Jag gillar mycket med denna produkt och  tycker absolut det är en bra produkt. Kommer jag att köpa igen? Kanske, men just nu är jag så nyfiken på att testa en rad andra skumrengöringsprodukter.

Neogen – Real Fresh Cleansing Stick

Cleansing sticks eller rengöringsstift är en av de produkter som man hörde talas om när man talade om vilka hudvårdstrender som förutspåddes bli stora 2017. En riktig toppenprodukt och en storfavorit hos mig när det kommer till vattenbaserade rengöringsprodukter. Jag kommer absolut köpa en ny! Jag har tidigare recenserat denna cleansing stick på bloggen, läs mer här.

Neogen - Real Fresh Cleansing Stick

Önskar er alla en riktigt fin lördag och håll utkik nästa vecka för då kommer jag presentera vilken toner som har seglat upp som en ny favorit.