Igår strosade jag runt på stan, spanade lite i butiker, provade lite kläder och bara tittade på alla människor som också bara verkade strosa runt på stan i det underbara vädret. Göteborg är verkligen en stad som vaknar till liv på sommaren. Anledningen till att det blev en del timmar på stan igår är att det snart är premiär för Jonathan Dove’s Monstret i Labyrinten på Göteborgs Operan. Det innebär att det nu blir flera och längre repetitioner för min mellersta son och hans bästa kompis som sjunger i operans barnkör.

En annan härlig sak som hände igår var att jag fick ett överraskningskuvert från Mira med de nya sheetmaskerna Midnight blue calming sheet mask och Rich moist soothing tencel sheet mask från Klairs! Jag har varit riktigt nyfiken på precis dessa masker. Jag blev superglad och varm långt in i hjärtat över denna generösa och fina gest. Tack igen Mira.

Kram J