God fortsättning! Bonair, the Skin House, Lab Cosmetics & Coxir

Hej på er!

Hoppas ni alla har haft en fridfull och trevlig jul.

Nu var det ett bra tag sedan det kom ett riktigt hudvårdsinlägg här på bloggen, så idag vill jag bara dela med mig av de produkter som jag nu använder dagligen. Dessa produkter har visat sig vara toppen för min hudtyp (kombinerad hud) och passar perfekt nu när det har blivit kallare och huden skriker efter mycket fukt.

Essential Cleansing Oil från the Skin House.

Denna djuprengörande oljerengöring fick jag hemskickad för test från the Skin House huvudkontor i Seoul. Min senaste oljerengöring från A by Boom var slut så det passade perfekt att testa något nytt. Oljan är tunnflytande och helt genomskinlig. Den har en mild och lätt doft som påminner lite om Earl Grey. Den känns behaglig mot huden och den går väldigt lätt att tvätta bort. Huden känns redan nu ren och fräsch och jag har vid några tillfällen nästan glömt bort att använda vattenbaserad rengöring efteråt, så rent känns det. Ett pumptryck räcker till hela ansiktet. En toppenprodukt enligt mig och i Sverige finns the Skin House att köpa hos både eleven.se, bonnybonny.se, apotekhjartat.seboozt.com och hudvardsguiden.se.

Multi-Ex Cleansing Foam från Lab for You.

Ett annat koreanskt hudvårdsmärke jag länge har varit intresserad av är Lab for You som nyligen har lanserat några av sina produkter i USA. Jag har haft kontakt med företaget och när de hörde jag skulle komma till Seoul i november skickade de några av sina produkter till mig för test. Jag har nu testat deras vattenbaserade rengöringsgel (ja, trots produktens namn är konsistensen mer som en gel än skum) sedan mitten av november och tillsammans med rengöringsoljan från the Skin House är detta en alldeles utmärkt kombo för min hud.

Ett pumptryck lika med storleken på en liten ärta, räcker till både ansikte och hals. Den har en fräsch doft och är mild mot huden. Huden känns ren och len och stramar inte alls. Vad gäller vattenbaserade rengöringsprodukter är både produkterna från Klairs och Cremorlab favoriter, men denna rengöringsgel går faktiskt om favoriterna från Klairs och Cremorlab. Tyvärr finns produkterna från Lab for You endast att beställa från Korea och USA.

Ultra Hyaluronic Toner från Coxir.

Tonern innehåller bland annat som namnet beskriver hyaluronsyra men även godbitar som allantoin, aloe vera och camomillextrakt. Jag applicerar oftast toner med bomullpads. Om jag behöver extra fukt använder jag ytterligare ett lager med toner, men väljer då att hälla lite toner i händerna och klappa in produkten i huden med handflatorna. Jämfört med mina tidigare toners från Klairs och Iunik upplever jag att Ultra Hyaluronic Tonern från Coxir ger lika mkt fukt. Den har en tunnare konsistens än tonern från Klairs och Iunik. Den absorberas supersnabbt in i huden som genast känns len och återfuktad. Layout och design på produkterna påminner mycket om varumärket COSRX. Produkter från Coxir finns tyvärr inte på den svenska marknaden än men ni hittar varumärket här.

Blue Smoother Face Oil från Bonair.

Denna ansiktsolja från Bonair kommer att få ett eget inlägg lite längre fram eftersom det är en helt fantastisk produkt som behöver lite extra uppmärksamhet. Jag blev nyfiken på denna produkt efter att Serina Hwang nämnde den i en av sina videos på hennes youtube kanal. I Sverige hittar du produkterna från Bonair hos bangerhead.seeleven.selyko.se och lookfantastic.se.

Bonairs produkter baseras på premium fermenterade oljor och består av hela 99,8% naturlig växtolja. Denna ansiktsolja passar utmärkt för torr vinterhud och bidrar till att ge huden intensiv näring och fukt. Jag har tidigare inte varit något större fan av ansiktsoljor eftersom jag tycker att de oftast lägger sig som en oljig hinna utanpå huden, men Blue Smoother Face Oil absorberas snabbt in i huden, ger massor av fukt som håller hela dagen samt ger en otroligt fin lyster!

Marine Active Serum från the Skin House

Ett härligt serum där hyraluronsyra är en av huvudingredienserna. Hyaluronsyra finns i hudens djupare lager och bidrar till att upprätthålla en bra fuktbalans och främjar även cellförnyelsen i huden.

Den har en superhärlig och mild doft, absorberas lätt och snabbt in i huden och ger massor av fukt! En annan superingrediens i detta serum är ceramid som förhindrar förlust av vatten genom huden och fungerar också som en barriär mot bakterier och miljöföroreningar. Ceramider har även en lugnande effekt på huden. Så att produkten innhåller både hyaluronsyra OCH ceramid är ett stort plus! Produkten finns hos eleven.sebonnybonny.seapotekhjartat.seboozt.com och hudvardsguiden.se.

Marine Active Cream från the Skin House.

Som ni kanske redan har förstått så är hyaluronsyra en av huvudingredienserna i Marine Active Cream också. I kombination med Marine Active Serum ger denna ansiktskräm huden rikligt med näring och fukt. Jag har testat att använda “bara” serum och kräm efter toner några gånger och dessa två produkter håller verkligen huden återfuktad hela dagen, även när det är minusgrader ute.

Mitt bästa tips är att efter rengöring och toner kombinera serumet, ansiktsoljan och krämen för extra näring, fukt och lyster.

God fortsättning önskar jag er alla!

/J

(Jag har mottagit produkter från the Skin House, Coxir och Lab for You för test men detta är min egen och ärliga åsikt om produkten. Ansiktsoljan är köpt hos bangerhead.se)

2018-12-28T22:25:12+01:00

Lämna en kommentar

Till toppen