Hej och trevlig onsdag!

Tänkte det var dags att avslöja vilken toner som har seglat upp som en storfavorit och som har gett min tidigare favorit-toner Supple Preparation Facial Toner från Klairs konkurrens. Låt mig presentera Toner Mist Toner från Pyunkang Yul!

Pyunkang Yul grundades 2016 av den välkända kliniken Pyunkang Oriental Medicin Clinic i Korea som är känd för att behandla olika hudsjukdomar. Deras filosofi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv med fokus på naturliga ingredienser. Deras produkter ska innehålla minimalt med ingredienser, samtidigt som de ger ett effektivt resultat. Produkterna har som mål att hjälpa hudbarriären att upprätthålla en sund balans mellan fukt och olja.

Hudvårdsprodukter baserade på traditionell koreansk örtmedicin, hanbang är fortfarande ganska sällan omtalade i k-beauty forumen i västvärlden. Koreanska hanbangprodukter marknadsförs inte heller lika flitigt av k-beauty återförsäljare i västvärlden ännu, men i Korea har nästan alla de väletablerade varumärken en hangbangserie. Läs mer om koreansk traditionell örtmedicin, hangbang här.

Mist Toner är min första produkt från Pynkang Yul. Jag köpte den efter rekommendation från härliga @_christina_hansen_, kolla upp hennes inspirerande instagramkonto.

Mist Toner är en multitasking toner som kan användas som en vanlig toner efter rengöring eller som en ansiktsmist under dagen. Fungerar utmärkt att spraya över makeup. Den passar alla hudtyper, men är speciellt bra för dig med känslig, kombinerad- och lite oljigare hud. Den är både cruelty-free och alkoholfri. Förpackningen har en stilren design (älskar den koboltblå färgen). Den är smidig att spraya på, fördelar tonern jämnt och absorberas snabbt in i huden. Den är lättare och tunnare i konsistensen än vad Klairs Supple Preparation Facial Toner är och uppnår samma goda effekt som Klairs Toner gör på min hud. Jag klappar in resterande produkt i huden som verkligen genast känns återfuktad! Jag fortsätter sedan med övriga produkter. Jag har även testat Mist Toner direkt efter att jag har använt exfolierande produkter och den har en fantastisk lugnande effekt. Jag är riktigt imponerad över vilken klass den håller! Har använt den dagligen under några veckor nu och tror bestämt att den kommer ha en fast plats i min hudvårdsrutin i fortsättningen.

Den innehåller hela 91,9% extrakt från coptis japonica rötter som har en antiinflammatorisk effekt och ger huden rikligt med fukt och näring. Ingredienslistan är också ganska unik och innehåller endast fem ingredienser: Coptis Japonica Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate. COSdna

Så nu vet ni, Mist Toner från Pyunkang Yul är min nya favorit toner 😉

I Skandinavien finns produkten hos surisuri.dk. 99 DKK för 100 ml och 149 DKK för 200 ml.

Finns även hos jolse.com (gratis frakt men längre leveranstid).

Ha en riktig go onsdag!