Dagens produktrecension är Cremorlab’s T.E.N Gentle Foaming Cleanser. En vattenbaserad rengöringsmousse/-skum som jag använder som steg två i min hudvårdsrutin efter oljerengöringen. Den innehåller bl.a grönt te, aloe vera och extrakt av alger vilket har en återfuktande och lugnande effekt på huden. Den genomskinliga och klara vätskan ger ett vitt, silkesaktigt och mjukt lödder. Ett pumptryck räcker för hela ansiktet och halsen enligt mig.

Produkten är mild mot huden samtidigt som jag upplever att den rengör huden ordentligt, dock svider den när den kommer i kontakt med ögonen. Huden känns inte sträv efteråt, utan mjuk och len. Jag använder oftast T.E.N Mineral Treatment Essence direkt efteråt för maximal effekt. Läs mer om den produkten här.

Ingredienser: Water, Cocamidopropyl Betaine, Lauric Acid, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Lauramide Dea, Butylene Glycol, Potassium Hydroxide, Myristic Acid, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Allantoin, Onsen-sui, Disodium Edta, Rosa Canina Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (witch Hazel) Bark/leaf Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Algae Extract, Orchid Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Fragrance. CosDNA

 T.E.N Gentle Foaming Cleanser påminner mig ganska mycket om rengöringsmoussen från Åhlèns eget varumärke Oliv. Jag brukar rekommendera denna produkt till vänner och bekanta som vill börja införa dubbelrengöring i sin hudvårdsrutin. Jag har tidigare skrivit om rengöringsmoussen från Oliv på bloggen om ni skulle vilja veta mer om den. Så skulle jag rekommendera T.E.N Gentle Foaming Cleanser? Absolut. En mild, effektiv och bra rengöringsmousse helt enkelt.

I Sverige hittar du T.E.N Gentle Foaming Cleanser bla hos: bangerhead.se, lyko.seeleven.sehudoteket.se och hos ahlens.se. I Korea hittar du Cremorlab hos LOHBs (Love Health and Beauty)

Pris: ca 270:- (145ml)

(Jag har mottagit produkten från amlabeauty.com för test men detta är min egen och ärliga åsikt om produkten.)