Hej!

Hoppas helgen har varit bra på alla sätt och vis.

Dags att introducera ännu ett koreanskt varumärke som nu finns på den svenska marknaden, nämligen BONAIR. Produkterna i Bonairs sortiment baseras på premium fermenterade oljor och använder en speciell patenterad bioteknologi som kallas Phyto to real skin™ för att kunna framställa oljor som efterliknar hudens egna fetter så mycket som möjligt.

Jag har nämnt Bonair och deras Blue Smoother Facial Oil kort i ett tidigare inlägg men tycker att den förtjänar en lite större presentation och recension. Jag blev nyfiken på detta varumärke och dess produkter efter att Serina Hwang nämnde den i en av sina videos på hennes youtube kanal.

 

 

Denna ansiktsolja består av 99,8% naturlig växtolja och passar utmärkt för torr vinterhud. Den bidrar till att ge huden intensiv näring och fukt. Jag har tidigare inte varit något större fan av ansiktsoljor eftersom jag tycker att de oftast lägger sig som en oljig hinna utanpå huden, men Blue Smoother Face Oil absorberas snabbt in i huden, ger massor av fukt som håller hela dagen samt ger en otroligt fin lyster!

Ingredienslista: Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tanacetum Annuum Flower Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Angelica Archangelica Root Oil, 3-Hexenol, Guaiazulene, Pentaerythrityl Tetra-di-t- butyl Hydroxyhydrocinnamate

Den blå färgen kommer från naturlig blå renfanaolja (blue tansy) som är rik på azulene som bidrar till att återfukta huden på djupet och har en lugnande och läkande effekt för känsligt och irriterad hud. Får dock inte förväxlas med vanlig renfana som är giftig. En annan superolja och som är en ny bekantskap för mig är Marulaolja. Marula är en frukt som finns i de sydliga delarna av Afrika och oljan är full av antioxidanter och oljesyra som bidrar till att ge näring och stärka hudens fuktbarriär.

Blue Smoother Facial Oil rekommenderas till torr- och känslig hud och passar superbra nu i dessa vintertider. Jag som har kombinerad hud använder oljan även dagtid när jag upplever att huden behöver extra med fukt. Jag använder oljan efter rengöring och toner, eller efter essence.

Tips: testa att blanda 1-2 droppar i serum, kräm eller foundation.

I Sverige hittar du produkter från Bonair hos bangerhead.seeleven.selyko.se och lookfantastic.se.

//J