Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/1/a/5/k-beautybyjinhee.com/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Beautynetkorea.com -eyeNlip | K-Beauty By JinHee

Beautynetkorea.com -eyeNlip

Hoppas ni har haft en riktigt fin helg. Här hemma har den äldsta varit på innebandyläger och vi andra har haft en hemma-fixar-helg. Nu äntligen är den lilla klädkammaren klar och ena sovrumsväggen har fått ny färg.

I veckan hämtade jag ett paket från beautynetkorea.com. Beautynetkorea är ett globalt ledande koreanskt kosmetikföretag med stor webbutik som skickar varor över hela världen. De är återförsäljare för ca 250 vaurmärken och ledande återförsäljare på Ebay Korea. När jag läser kundrecensioner ser jag att kunderna är nöjda med att de har snabb leverans, god kundservice och bra priser. Företaget har sitt huvudkontor och lager i Incheon, som är den tredje största staden i Korea efter Seoul och Busan.

Jag har ingen tidigare erfarenhet av att handla hos beautynetkorea.com även om det är en av de större webbutikerna i Korea, men för några veckor sedan blev jag kontaktad av Beautynetkorea’s internationella säljarteam, som undrade om jag skulle vilja testa några produkter från deras eget varumärke eyeNlip. Jag är alltid nyfiken på de koreanska varumärken som inte är mainstreammärken och tackade därför självklart ja.

Här är produkterna som fanns i paketet:

Hydrogel eye patch collagen- där en av huvudingredienserna är Natto (natto gum), som bl.a. är rik på vitamin E, vitamin K2 och aminosyror (gamma-PGA). Det sägs att PGA binder fukt upptill 10 gånger mer än hyaluronsyra!

Professional Hair Ampoule LULU-innehåller bl.a. ceramider, keratin och aminosyror. Jag är riktigt nyfiken på dessa hårampuler.

Sheetmasker med Calamansi-extrakt. Innehåller bl.a. vitamin A, B och C samt niacinamide och adenosin.

Super Aqua Moisture Cream innehåller hyaluronsyra, niacinamide och flera fruktextrakt. Den lovar att återfukta huden på djupet, samt ha en uppljusande effekt och bidra till en jämnare hudton.

Salmon Oil Intensive Cream – en riktig anti-aging produkt enligt ingredienslistan. Innehåller bl.a. omega 6 fettsyror, vitamin A och E, acetyl hexpeptide-8, palmitoyl (peptider) allantoin, adenosin och niacinamide! Mycket lovande!

Efter en snabb titt på ingredienslistorna inser jag att dessa produkter borde vara en dröm för den som letar efter anti-aging produkter. Ser fram emot att bekanta mig med dessa produkter, så håll utkik på bloggen framöver.

Önskar er allt gott för denna dagen.

Kram J

2018-08-29T20:34:41+00:00